VERZENDEN & RETOURNEREN

Levertijd

Je ontvangt je order zo snel mogelijk. Als het pakketje naar je onderweg is krijg je een trackingnummer via de email. Hierna kun je voor Nederlandse bestellingen een levertijd aanhouden van 1 – 3 werkdagen. Voor de rest van  Europa is dit een aantal dagen langer. Hou er rekening mee dat pakketjes niet worden verzonden in het weekend en op feestdagen.

Met de trackingcode kun je via de site van de vervoerder bekijken wat de huidige status van de aflevering van je pakket is. Als je geen trackingcode hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Transportkosten

De kosten voor het een verzending binnen Nederland zijn 5,95 per pakket. Voor bestellingen boven de 75,- rekenen we geen verzendkosten. De verzending binnen Nederland wordt gedaan door PostNL.  

Verzending van pakketten naar overige landen worden gedaan door DPD/DHL/UPS.

 

België, Duitsland

9,75,- gratis verzending vanaf 125,-

 

Europa

Luxemburg, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Frankrijk, Spanje, Italië, Zweden, Portugal, Monaco, Hongarije, Polen, Ierland, Estland.

15,- gratis verzending vanaf 150,-

 

Noorwegen & Zwitserland 

50,- gratis verzending vanaf 600,-

 

Andere landen

Neem contact op met onze klantenservice. De kosten van overige landen zijn per land verschillend.

 

Annulering

Zodra je order is betaald is het niet meer mogelijk om hem te annuleren. Je kunt je producten altijd ruilen of terugsturen. Zie onderstaand de voorwaarden voor retouren.

 

Retour procedure

We streven naar de beste producten en blije klanten. Als je order toch anders is dan verwacht kun je deze tot 14 dagen na ontvangst terugsturen. Lees de voorwaarden voor retouren hieronder goed door.  .

Om een order terug te sturen is het belangrijk dat je eerst een mail stuurt naar [email protected]. Geef hierin aan welke producten je retour stuurt, het ordernummer en je bankrekening. We horen ook graag de rede van retour, zodat we onze producten en service continue kunnen optimaliseren.

 

Verpak de producten in de originele verpakking en voeg de orderbevestiging bij.

Kosten voor het retoursturen van een order zijn voor eigen rekening.

 

Let op: retouren kunnen niet worden geaccepteerd als:

- De producten met korting zijn gekocht

- De producten zijn beschadigd, gedragen of gewassen

 

Het retouradres is:

Ginger Monkeys

Gordelpad 279

3039 GZ Rotterdam