header

OVER GINGER MONKEYS

Voor onze tweeling ging ik opzoek naar een (unisex) tof kledingmerk om te mixen en matchen op items en kleur. Op dat moment vielen voor mij alle puzzelstukjes in elkaar en is Ginger Monkeys ontstaan. Inmiddels is het 2020, is de tweeling 3 en hebben we er zelfs nog kleine monkey van een paar maandjes bij, en nu is het  zo ver, we kunnen eindelijk live!!!

 

Ginger Monkeys heeft een tijdloze collectie voor kinderen vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar. Je kunt de volledige collectie mix ‘n matchen of juist kiezen voor een outfit volledig in 1 kleur, want alle items zijn verkrijgbaar in alle kleuren. Dus super handig om te matchen met (tweeling-)broers en zussen.

 

We maken gebruik van mooie, zachte stoffen, gemaakt van biologisch katoen.

Ook het kleuringsproces wordt op een natuurlijke manier gedaan waardoor je kleintje niet onnodig in aanraking komt met giftige stoffen.

 

We produceren onze producten in Portugal bij een klein familiebedrijf, en zorgen ervoor dat de impact op het milieu zo minimaal mogelijk is.

 

De collectie is jaarrond, en blijft in basis altijd hetzelfde. Door het jaar heen wordt de collectie ge-update met nieuwe items en kleuren, maar gaat niet mee met de standaard modeseizoenen. Ginger Monkeys is op dit moment exclusief verkrijgbaar via onze eigen webshop.

 

Voor de verpakking hebben we gekozen voor een gerecyclede enveloppe en voor grotere orders of cadeaus hebben we een mooie dekseldoos van gerecycled karton, deze kun je nog een nieuw leven geven als handige opberger. De sleeve met illustratie kan door je kind worden omgetoverd tot kunstwerk, of bijvoorbeeld worden verknipt tot kleine (cadeau)kaartjes.

 

We zijn een jong merk, maar continue bezig met het optimaliseren van alles wat we doen. Dus opmerkingen over het merk, onze producten of service horen we graag.

 

Enjoy!

 

 X

 

Vera